«Мандрівників» з Туреччини, Марокко та Лівану затримали охоронці кордону минулої доби

НАЗАД
19 липня 2018 09:42

Учора на українсько-польському кордоні співробітники відділу «Смільниця» затримали двох громадян, які пішки, в обхід пункту пропуску, намагалися нелегально перетнути державний кордон.

Про появу в селі незнайомців, дільничному інспектору прикордонної служби повідомили місцеві мешканці. Селяни бачили двох чоловіків, які пішки прямували в бік кордону. На пошук негайно вибула група реагування і через деякий час «мандрівників» знайшли. Затриманими виявились громадяни Туреччини, чоловіки 1979 та 1988 років народження. Прикордонники з’ясували, що в Україну іноземці прибули нещодавно повітряним сполученням через різні аеропорти. А потім вирішили нелегально дістатися Польщі.

Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України іноземцями прийматиме суд. Затриманим буде заборонено в’їзд в Україну та  повернуто до країни походження.

Ще двох «мандрівників», які незаконно перебували у прикордонні, затримали вчора військовослужбовці відділу «Гута» Чопського загону. Рух невідомих осіб арабської зовнішності на околиці однойменного села на Ужгородщині помітив дільничний інспектор Держприкордонслужби. На допомогу інспектору негайно вирушила групу реагування, яка невдовзі затримала правопорушників. Двоє чоловіків, які назвались громадянами Марокко та Лівану, перебували у прикордонні без жодних документів.

З метою з'ясування обставин правопорушення, затриманих доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Іноземців буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в'їзду-виїзду».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси