Кращі у прикордонному контролі – завершився фінальний етап змагань персоналу Держприкордонслужби

НАЗАД
24 листопада 2017 15:35

Учора на базі Національної академії Державної прикордонної служби України у Хмельницькому відбувся фінальний етап змагань персоналу Держприкордонслужби, який здійснює прикордонний контроль в пунктах пропуску через державний кордон

Учора на базі Національної академії Державної прикордонної служби України у Хмельницькому відбувся фінальний етап змагань персоналу Держприкордонслужби, який здійснює прикордонний контроль в пунктах пропуску через державний кордон. Метою заходу було визначення переможців в особистій та командній першостях.

На даному етапі до конкурсу долучились 12 військовослужбовців – по два представники від кожного регіонального управління та ОКПП «Київ».

За результатами інтелектуальної боротьби в командній першості перемогу здобула команда Східного регіонального управління, в особистій першості переміг старший прапорщик Анатолій Завалій (Східне регіональне управління).

Команди та військовослужбовці, які посіли призові місця, були нагороджені почесним кубком та грамотами Голови Державної прикордонної служби України, а переможець в особистій першості окрім того отримає грошову винагороду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси