Команда Чернігівського загону на чемпіонаті Держприкордонслужби з боротьби самбо здобула кубок Сергія Гулюка

НАЗАД
16 квiтня 2019 18:25

У серії напружених та динамічних поєдинків кубок Сергія Гулюка вже другий рік поспіль здобула команда Чернігівського прикордонного загону.

Протягом двох днів на базі спортивного комплексу у Луцьку проходили змагання чемпіонату Державної прикордонної служби України з боротьби самбо, приуроченого пам’яті героїв-прикордонників та майстра спорту з боротьби самбо молодшого сержанта Сергія Гулюка.

У серії напружених та динамічних поєдинків кубок Сергія Гулюка вже другий рік поспіль здобула команда Чернігівського прикордонного загону.

Серед команд регіональних управлінь перше місце за командою Західного регіонального управління, друге – Північного регіонального управління та третє - команда 10-го окремого загону оперативного реагування.

Директор Департаменту особового складу генерал-майор Микола Маланчій привітав переможців змагань та вручив відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції», а також нагороди Голови Державної прикордонної служби України.

Дружина загиблого молодшого сержанта Сергія Гулюка Юлія, яка разом з дітьми була присутня на змаганнях, також взяли участь у нагородженні переможців.

Нагадаємо, що загалом у змаганнях брали участь 25 команд, які представляли всі регіональні управління та прикордонні загони, а також навчальні заклади Держприкордонслужби, ОКПП «Київ» і Головний центр зв’язку автоматизації та захисту інформації.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси