Коли брати-моряки – найкращі друзі

НАЗАД
09 червня 2021 16:33

Микола та Олексій рідні брати, які є вірними друзями в житті і надійною опорою на службі.

Хлопці разом прийшли  в Державну прикордонну службу  за контрактом понад півтора року тому. Сумлінно і відповідально ставляться до підвищення рівня бойової підготовки, своїм патріотизмом і позитивним настроєм завжди заряджають і підтримують весь екіпаж.

Микола до військової служби вчився на вчителя інформатики, захоплюється комп‘ютерними технологіями, мріє про їх втілення й використання своїх знань і вмінь у службі.

Олексій вивчився на медбрата, але переконаний, що сьогодні він потрібніший на службі з охорони державного кордону.

Брати-друзі рідні та такі різні обрали спільну справу життя - служіння Батьківщині. В Ізмаїльському загоні Морської охорони хлопці несуть службу на різних кораблях, але на однакових посадах - старшими сигнальниками рульовими.

В один голос розповідають, що найяскравішим враженням стало спостереження за дельфінами, які часто супроводжують кораблі на виході в море. «Вони завжди тримаються один одного, ніколи не полишать того, хто знесилився чи потрапив у біду, підтримують і разом перемагають стихію, негоду, ворогів. Класний приклад справжньої дружби! Як у нас!» - із захопленням і усмішкою розповідають друзяки-брати.

Завдяки дружнім братам кораблі Морської охорони, на яких вони служать, мають свій цікавий ритуал: коли змінюють один одного на службі з охорони кордону чи за інших обставин опиняються поруч, Микола й Олексій, кожен зі свого борту, обов'язково мають потиснути руки, як символ передачі охорони кордону в надійні дружні руки!

Із Днем друзів, друзі! Цінуйте справжню дружбу!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси