Колективу Національної академії Держприкордонслужби представили нового ректора

НАЗАД
26 червня 2020 11:27

Сьогодні, 26 червня, у Хмельницькому Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко представив колективу відомчого вишу нового ректора – Олександра Луцького.

Високу та відповідальну посаду генерал-майор Олександр Луцький зайняв за результатами відкритого конкурсу. Очільник прикордонного відомства зазначив, що конкурс пройшов демократично та прозоро. Сергій Дейнеко привітав нового керівника Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького та урочисто вручив йому посвідчення.

Серед основних задач, котрі генерал-майор Сергій Дейнеко поставив перед новим керівником навчального закладу – якісна підготовка висококваліфікованих спеціалістів для підрозділів охорони кордону, а також створення гідних умов для навчання та побуту курсантів.

Голова Держприкордонслужби висловив сподівання, що Національна академія буде відігравати одну з ключових ролей у розбудові відомства.

Варто зауважити, що генерал-майор Луцький Олександр Леонтійович навчався у Національній академії Держприкордонслужби. Має значний досвід роботи у закладах освіти, служби у регіональних управліннях та органах охорони державного кордону. Він є учасником бойових дій – у 2014 році очолював штаб тактичного угруповання «Кордон» Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси