(ВІДЕО) Канабіс та амфетамін до Румунії не доїхали

НАЗАД
13 лютого 2024 12:33

На Буковині прикордонники виявили у громадян України наркотичні речовини.

Учора ввечері чоловік 1985 року народження намагався виїхати до Румунії на вантажному автомобілі через пункт пропуску «Красноїльськ». Під час перевірки кабіни транспортного засобу службовий собака прикордонників «спрацював» на сумку водія.

У ході детального огляду в сумці було виявлено пачку з-під цигарок, в якій знаходився паперовий згорток з сухою речовиною рослинного походження. Зі слів водія – канабіс.

До Національної поліції направлено повідомлення за статтею 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Через годину в кабіні іншої вантажівки, що прямувала на виїзд з України собака зреагував на відсік з продуктами, в якому правоохоронці виявили пакунок з порошкоподібною речовиною білого кольору.

В ході розбору ситуації водій, громадянин України 1986 року народження, зізнався, що в пакунку знаходиться амфетамін.

До служби безпеки України направлено повідомлення за статтею 305 Кримінального кодексу України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».

Наркотичні речовини вилучили, порушників передали представникам правоохоронних органів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси