Хабар у 2 тисячі рублів РФ замість дійсних документів: в КПВВ «Чаплинка» прикордонники зупинили порушника

НАЗАД
27 лютого 2019 10:55

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління продовжують виявляти порушників чинного законодавства під час їх прямування через адмінмежу з ТОТ АР Крим.

Так, сьогодні вночі, під час оформлення в контрольному пункті «Чаплинка» на в’їзд до материкової частини України транспортного засобу «Renault Traffic» української реєстрації під керуванням нашого співвітчизника, прикордонники виявили у наданих документах на автівку підробку.

Під час спілкування громадянин заявив, що має «інші документи» на транспортний засіб і спробував надати прикордоннику кошти у розмірі двох тисяч рублів РФ за безперешкодний пропуск через адмінмежу.

На таку пропозицію військовослужбовець відповів відмовою та зафіксував факт спроби надання неправомірної винагороди.

В подальшому прикордонники викликали на місце представників Національної поліції, які вилучили встановленим порядком транспортний засіб, документи та кошти для проведення слідчих дій.

Крім того, прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених статтею 358 ККУ «Підроблення, документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» та статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної винагороди службовій особі».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси