Громадяни Афганістану незаконно перетнули кордон з РФ, а африканець намагався вплав дістатись Польщі

НАЗАД
25 липня 2019 13:46

Учора охоронці державних рубежів затримали трьох нелегальних мігрантів

Учора, в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2019», на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Троїцьке» Луганського загону охоронці державних рубежів затримали двох нелегальних мігрантів.

Інформацію про появу поблизу кордону двох невідомих осіб східної зовнішності прикордонники отримали від місцевого жителя н.п. Розсипне. Група реагування одразу висунулась до вказаного місця, де й затримала чужинців. Двоє чоловіків, яким на вигляд близько 25 років, у пошуках кращого життя незаконно перетнули кордон з Росії в Україну. Порушники жодних документів із собою не мали та повідомили, що вони є громадянами Афганістану. Наразі проводяться заходи зі встановлення осіб затриманих, та притягнення їх до відповідальності.

На ділянці Львівського загону прикордонники відділення «Пархоменкове» теж затримали іноземця, котрий намагався незаконно перетнути кордон з Польщею.

Невідомого чоловіка африканської зовнішності затримали на березі річки Західний Буг. Він розповів правоохоронцям, що є громадянином Судану та, щоб потрапити до країн ЄС, планував уплав незаконно перетнути кордон. Іноземця доставлено до підрозділу охорони кордону для встановлення його особи та законності перебування на території України. Його подальшу долю вирішуватиме суд.

Нагадаємо, що учора прикордонники Мостиського загону на ділянці відділу «Смільниця», що на кордоні з Польщею, також затримали 14 нелегальних мігрантів – вихідців з Афганістану.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси