Громадян Пакистану, Молдови та Литви затримали прикордонники за незаконне перетинання кордону

НАЗАД
24 квiтня 2019 10:45

На українсько-польському кордоні прикордонники Мостиського загонгу попередили чергову спробу організованого переправлення нелегальних мігрантів.

Сьогодні вночі, за інформацію оперативних співробітників Держприкордонслужби, під час спроби незаконного перетинання державного кордону було затримано чотирьох громадян Пакистану. На основі отриманої випереджувальній інформації, співробітники відділу «Шегині» разом з офіцерами оперативно-розшукового підрозділу виставили спільні прикордонні наряди на шляху ймовірного руху порушників. Близько опівночі правоохоронці затримали трьох чоловіків без документів, зі слів громадян Пакистану. Четвертий порушник, теж пакистанець, після невдалої спроби втечі, був затриманий охоронцями кордону неподалік кордону. Наразі тривають заходи із встановлення осіб затриманих, обставин їх прибуття в Україну та кола причетних до організації їх переправлення через кордон. Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України вчиненої групою осіб прийматиме суд.

А на ділянці відділу «Степанівка» прикордонники Білгород-Дністровського загону серед ночі затримали 8 осіб, які незаконно перетнули кордон на напрямку Стара Андріяшівка (РМ) – Розалівка (Україна). Прикордонний наряд спостерігав як група осіб незаконно перетинає кордон поза пунктом пропуску. До вказаного місця одразу прибула група реагування прикордонників, які і затримала усіх порушників. Двоє жінок та двоє чоловіків, разом з чотирма неповнолітніми, не маючи належних документів для офіційного перетину кордону, намагалися у незаконний спосіб потрапити в Україну. На даний час правоохоронці проводять заходи по встановленню осіб порушників, притягнення їх до відповідальності та повернення до Республіки Молдови.

Порушників цієї доби також затримували прикордонники Харківського та Чернігівського загонів. Громадянин Молдови в обхід пунктів пропуску намагався потрапити до РФ на ділянці відділу «Дергачі», а інший іноземець – громадянин Литви, теж у незаконний спосіб, прямував до Білорусі на ділянці відділу «Добрянка».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси