Дві групи нелегалів затримали прикордонники на Закарпатті

НАЗАД
18 липня 2019 15:12

Учора прикордонники Чопського загону затримали сімох іноземців, які мали на меті незаконно перетнути державний кордон, а також двох провідників, які перевозили одну з груп.

Інформацію про підготовку до переміщення групи незаконних мігрантів військовослужбовцям Чопського загону завчасно надали співробітники оперативно-розшукового відділу Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

У ході перевірочних заходів в одному з населених пунктів Ужгородського району прикордонники зупинили дві автівки. Автомобілем «Volkswagen» 44-річний громадянин України перевозив 5 пасажирів азіатської зовнішності. А громадянин Словаччини легковиком «Škoda» їх супроводжував.

Під час зупинки водій «Volkswagen» почав виконувати небезпечні маневри на транспортному засобі, чим створив небезпеку для життя та здоров’я правоохоронців. Після попереджувальних пострілів прикордонного наряду водій здійснив розворот та на великій швидкості рушив у напрямку міста Мукачево. Правопорушників вдалося затримати завдяки спільним діям прикордонників та патрульних поліцейських на трасі Ужгород – Мукачево. Серед нелегальних мігрантів були двоє громадян В’єтнаму та троє Еритреї. Після встановлення усіх обставин правопорушення нелегали та їхні ймовірні переправники будуть притягнуті до відповідальності згідно із законодавством України.

Ще двох порушників прикордонники відділу «Великий Березний» затримали неподалік населеного пункту Княгиня Великоберезнянського району. Про рух двох чужинців з маленькою дитиною у напрямку держрубежу військовослужбовцям повідомив місцевий житель. З метою перевірки інформації, до вказаного місця одразу вибула група реагування прикордонників, яка й затримала іноземців безпосередньо біля державного кордону зі Словаччиною. Порушниками виявилися громадянин Таджикистану та громадянин Китаю з малолітньою дитиною. Наразі проводяться перевірочні заходи та з’ясовуються усі обставини правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси