Дана, Мері та Альфа - чотирилапі сек'юриті для перших осіб держави

НАЗАД
30 жовтня 2020 13:39

Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби, маючи багаторічний досвід роботи, здійснює підготовку кінологів та службових собак не лише для потреб відомства, а й для державних структур та підприємств.

Так, на базі центру пройшли навчання співробітники Управління державної охорони України та представник охоронної фірми зі своїми вихованцями.

Їх чотирилапі напарниці пройшли курс підготовки з пошуку вибухових речовин, адже виконуватимуть особливі завдання – вони відповідатимуть за безпеку перших осіб держави.

Пошук вибухівки для собаки – одна з найскладніших задач. Тому основна увага в процесі навчання зверталася на повну взаємодію між кінологом і собакою та чітке виконання команд.

Виявивши вибухівку, собака має попередити свого напарника, але брати знахідку в зуби чи рухати лапою забороняється, бо може вибухнути.

Чотирилапі напарниці успішно пройшли підготовку та склали випускні іспити на «відмінно». Вони з легкістю справилися з пошуком вибухівки на різних об’єктах, вміло демонстрували навички слухняності та долали смугу перешкод.

Тож тепер чотирилапі сек'юриті Дана, Мері та Альфа відповідатимуть за безпеку перших осіб держави.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси