Безпосередню участь громадян РФ у війні на сході України вкотре довели оперативники Держприкордонслужби

НАЗАД
23 лютого 2018 16:01

Оперативниками Донецько-Луганського регіонального управління було отримано дані щодо причетності громадянина Російської Федерації до ведення агресивних військових дій у складі діючої військової частини (армії Південного військового округу Збройних сил Рос

Оперативниками Донецько-Луганського регіонального управління було отримано дані щодо причетності громадянина Російської Федерації до ведення агресивних військових дій у складі діючої військової частини (армії Південного військового округу Збройних сил Російської Федерації), яка періодично виконує бойові завдання на тимчасово окупованій території Донецької області. 

В ході проведення контрдиверсійних заходів на одній із позицій бойовиків так званої «ДНР» на Маріупольському напрямку було виявлено військовий квиток даного військовослужбовця, який продовжує проходити службу за контрактом у військовій частині збройних сил РФ. В подальшому отримані дані було задокументовано і підтверджено.

Таким чином даний факт вкотре доводить, що військовий підрозділ РФ бере участь у бойових діях на тимчасово окупованій території Донецької області. А отже - і вище військове керівництво Російської Федерації, віддавши наказ про участь вказаного російського підрозділу у бойових діях на тимчасово окупованій території Донецької області, здійснює дії, спрямовані на ведення агресивних військових дій проти народу України.

По даним фактам, що мають явні ознаки кримінального правопорушення (ч. 2 ст. 437 КК України (Планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни), підготовлено та направлено повідомлення до слідчого відділу Генеральної прокуратури України з метою документування участі присутності військових підрозділів РФ у конфлікті на сході України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси