Батько і син в одному строю захищають Україну

НАЗАД
20 вересня 2022 16:33

На фото батько та син.

Батько Юрій понад 17 років свого життя присвятив службі в прикордонному відомстві. Чоловік проходив службу на ділянках Західного та Південного кордону, а також на Київщині у столичних аеропортах. На момент повномасштабного вторгнення росії обоє проходили службу на Київщині в рядах зелених беретів. Колеги завжди тепло розповідають про Юрія. За час служби чоловік здобув безліч відзнак та нагород. Бажання вчитись, працювати, витривалість, стійкість, стриманість свого часу допомогли Юрію стати одним з найкращих фахівців у прикордонному контролі.

Син з позивним “Янг” вирішив піти стопами батька і в 2020 році призвався до прикордонного відомства. До початку повномасштабного вторгнення хлопець проходив службу в аеропорту “Бориспіль”. Життя тільки набирало обертів, хлопець займався спортом, вивчав специфіку прикордонного контролю, мріяв вступити до прикордонного вишу проте війна внесла свої корективи.

Зараз “Янг” мріє якнайшвидше перемогти ворога, прогнати російського окупанта з нашої землі і втілити свою мрію – вступити до Національної академії Держприкордонслужби ім. Б. Хмельницького, щоб отримати таке бажане для нього офіцерське звання.

“Я завжди підтримую сина, розповідаю про прикордонні традиції. Я хочу, щоб він був гідним носити зелений берет і був гідним захисником нашої держави” – розповідає батько Юрій.

У Юрія є ще два сина – 4 та 10 років. Вони мріють вирости і стати як батько і старший брат – прикордонниками. А поки вони наполегливо вчаться та приміряють зелений берет найрідніших.

Українці – це нація героїв. Нація відважних і вільних людей. Нація, яка стоїть до останнього за свою землю і свій народ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси