Багато дронів не буває

НАЗАД
19 липня 2023 15:09

Партію сучасних дронів, за ініціативи голови наглядової ради Олександра Доровського від групи компаній «Здоров'я», було передано нещодавно для прикордонників на Харківщині.

Такі  безпілотники допоможуть прикордонникам швидше та ефективніше реагувати на потенційні загрози, забезпечать надійний та швидкий моніторинг східних ділянок державного кордону.     

Крім того, партію безпілотників прикордонники отримали від Львівського ІТ Кластера, за підтримки Львівської ОВА, в рамках реалізації проєкту «Gurdian». Наші добрі друзі цього разу передали шість безпілотників з оптичними та тепловізійними камерами для здійснення повітряної розвідки. Зараз така допомога є вкрай потрібною для виконання бойового завдання підрозділами. Незабаром її доправлять бійцям, які боронять східні рубежі нашої держави. А для охорони західних рубежів у повітрі благодійники передали інтерактивну систему онлайн-моніторингу.

Також Херсонською військовою адміністрацією нещодавно було виділено майже 3 мільйони гривень на закупівлю спецзасобів та придбання безпілотних літальних апаратів для прикордонників  - захисників південних рубежів. 

Державна прикордонна служба щиро дякує усім волонтерам та благодійникам за підтримку у боротьбі зі спільним ворогом та принагідно нагадує, що наразі триває кампанія зі збору коштів на БПЛА для прикордонників, яка проходить за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та марафону  Єдині новини: «Дрони для кордону».

Куплені на зібрані кошти дрони – це очі наших хлопців удень та вночі, які допомагають виявляти окупантів та наводити артилерію. Чим більше дронів буде, тим швидше наші воїни очистять українську землю від загарбників. Саме тому збір триває далі! Кожен бажаючий може зробити свій внесок у перемогу зробивши донат за QR-кодом на екрані під час трансляції новин, або за реквізитами:  https://is.gd/eNfaTp

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси