Автомобілі з «проблемними» VIN-номерами не мають права перетинати кордон

НАЗАД
15 червня 2018 09:18

Минулої доби співробітники прикордонного відомства виявили п’ять іномарок із невідповідністю та ознаками знищення ідентифікаційних номерів.

Так в пунктах пропуску «Катеринівка», «Тиса» та «Слов’яносербка» під час здійснення перевірочних заходів, військовослужбовці виявили невідповідність номерів кузовів двох автомобілів «Volkswagen» та «Ford» із даними зазначеними в реєстраційних документах. Транспортні засоби 2006, 2012 й 1995 років випуску відповідно передано до НП. Стосовно водіїв, громадян України, складені протоколи про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Крім того, дві іномарки казахської та польської реєстрації зі знищеними VIN-номерами викрили правоохоронці на українсько-польському кордоні. «Volkswagen» й «Mercedes» під керуванням громадян Казахстану та України слідували через пункти пропуску «Ягодин» і «Рава-Руська». Автомобілі та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.290 КК України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» направлено до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси