«Audi», «Hyundai» та «Lexus» з підробленим документом та невідповідними VIN-номерами виявлено на кордоні

НАЗАД
27 березня 2018 09:05

Співробітники Держприкордонслужби виявили три транспортних засоби із підробленим документом та невідповідними номерами кузовів минулої доби.

Співробітники Держприкордонслужби виявили три транспортних засоби із підробленим документом та невідповідними номерами кузовів минулої доби.

Учора в пункт пропуску «Городище», що на кордоні з Білоруссю, прибув наш співвітчизник на автомобілі «Audi» 1993 року випуску. Під час огляду транспортного засобу польської реєстрації військовослужбовці Луцького загону зафіксували підроблене доручення на право керування даним авто.

По даному факту до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

А в пунктах пропуску «Краківець» та «Кучурган» прикордонники Мостиського й Білгород-Дністровського загонів викрили дві іномарки з невідповідними номерами кузовів. Під час огляду автомобілів «Hyundai» і «Lexus»  2011 року випуску української та російської реєстрації правоохоронці зафіксували заміну та невідповідність номерів кузовів.

Повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.290 КК України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» та протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах» передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси