90 строковиків-прикордонників весняного призову прибули до Білгород-Дністровського загону

НАЗАД
24 липня 2021 12:09

До Білгород-Дністровського прикордонного загону для подальшого проходження служби прибули 90 військовослужбовців строкової служби.

Протягом двох місяців хлопці навчалися у Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота. Там вони отримали теоретичні знання й практичні навички, необхідні для виконання службових обов’язків, а також склали Військову присягу на вірність українському народові.

Перш ніж приступити до охорони державних кордонів, новобранців ознайомлять з ділянками відділів, особливостями прикордонної служби, специфікою охорони українсько-молдовського кордону, а також проведуть усі необхідні інструктажі.

Варто зазначити, що у відділах, де проходитимуть службу строковики, створені належні умови для проживання, навчання та відпочинку. Надалі, після закінчення терміну строкової служби, вони зможуть залишитися на військову службу за контрактом, обравши престижну професію – прикордонник.

Бажаємо новоприбулим прикордонникам успіхів, терпіння та наполегливості, адже найближчим часом їм доведеться в реальних умовах нести службу зі зброєю на плечах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси