700 $ за втечу з сім’ї. На кордоні з Молдовою затримали українку та двох її пособників

НАЗАД
06 серпня 2021 09:38

На Одещині прикордонники Подільського загону викрили канал незаконного переправлення осіб. Двоє пособників допомагали жінці втекти від її чоловіка.

Оперативники Держприкордонслужби дізналися про підготовку до порушення кордону поблизу села Гребеники. Під час слідчих дій за  процесуального керівництва Роздільнянської окружної прокуратури прикордонники виявили біля кордону двох організаторів нелегальної мандрівки та їх підопічну – 36-річну жінку, усі громадяни України.  

Як з’ясувалося, через проблеми у сім’ї жінка вирішила втекти від свого чоловіка закордон, але не мала документів. Вона знайшла помічників, які погодилися за 700 $ нелегально переправити її в Молдову. Один з переправників – 60 річний чоловік – автомобілем «ВАЗ» підвіз підопічну до кордону. Їх зустрів 59-річний спільник, який напередодні легально виїхав в Молдову, потім порушив кордон, щоб зустріти спільника та перевести на територію сусідньої країни.

Вирішується питання щодо оголошення організаторам втечі українки з сім’ї підозри за ч.3 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Тривають невідкладні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси