7 смартфонів, 330 светрів, 370 кілограмів шкіри, сигарети у спальному мішку виявили на кордоні з Польщею

НАЗАД
24 вересня 2018 08:55

Впродовж вихідних прикордонники Мостиського загону завадили кільком випадкам переміщення контрабанди через державний кордон.

Так, під час здійснення заходів прикордонного контролю в пункті пропуску «Шегині» службовий собака, спеціально натренований на пошук тютюнових виробів, зреагував на мікроавтобус іноземної реєстрації. У транспортному засобі правоохоронці знайшли спальний мішок, у якому знаходились тютюнові вироби. Таким чином 40-річний житель Чернівецької області спробував перевезти майже тисячу пачок сигарет.

Також у цьому пункті пропуску під час прикордонно-митного огляду рейсового автобусу, що в’їжджав в Україну, було виявлено приховану від контролю партію одежі, а саме 330 светрів.

А в пункті пропуску «Краківець» у ході поглибленого огляду також рейсового автобусу, що прямував в Україну, правоохоронці виявили 370 кілограмів шкіри в рулонах.

А в легковому автомобілі нашого співвітчизника, який повертався в Україну, прикордонники Мостиського загону знайшли незадекларованих 7 коштовних смартфонів.

Весь товар вилучено представникам фіскальної служби встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси