7 членів суднокоманди «SKY MOON» притягнуті до адмінвідповідальності і на кожного накладено штраф

НАЗАД
23 лютого 2017 13:32

Прикордонники та співробітники військової прокуратури завершили комплекс заходів досудового розслідування у справі про порушення судном «SKY MOON» законодавства України і заходу до тимчасово закритих портів окупованого Криму.

Прикордонники та співробітники військової прокуратури завершили комплекс заходів досудового розслідування у справі про порушення судном «SKY MOON»  законодавства України і заходу до тимчасово закритих портів окупованого Криму.

Про це на брифінгу в інформаційному агентстві «Укрінформ» розповів помічник Голови Державної прикордонної служби України – прес-секретар Олег Слободян.

«7 членів суднокоманди притягнуто до відповідальності за ст. 204-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено на кожного штраф - 1700 гривень», - сказав він.

Також Олег Слободян додав, що стосовно капітана судна та його старпома складені протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 185-10 КУпАП за злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби.

Крім того, зазначалося, що Одеською митницею стосовно капітана судна складено протокол про порушення митних правил за ч.1 ст.482 Митного кодексу, а судно та товар(сода) вилучено. Розгляд справи у Малиновському районному суді м. Одеса, який мав відбутися 23 лютого, буде перенесено на іншу дату. 

В даний час екіпаж перебуває на судні в порту Рені. Прикордонні наряди здійснюють контроль за дотриманням режиму в пункті пропуску та прикордонного режиму. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси