60 000 автомобілів з гуманітарними вантажами оформлено на західному кордоні України

НАЗАД
15 лютого 2023 13:23

Прикордонники на західних кордонах спільно зі співробітниками митниці оформили вже понад 60 тисяч автотранспортних засобів з гуманітарною допомогою для українського народу.

Гуманітарна допомога з країн ЄС почала надходити в Україну вже з другого дня повномасштабного вторгнення рф. За 355 днів протистояння ворогу ми отримали від наших друзів та партнерів 60 000 автомобілів з матеріальними засобами. У середньому, це близько 170 транспортних засобів за добу, які везуть для наших краян такі необхідні медикаменти, засоби гігієни, перев’язувальний матеріал, харчові продукти, одяг, побутові товари тощо.

Нагадаємо, що задля якомога швидшого її оформлення у пунктах перетину кордону, де є технічна можливість, було виділено окремі смуги руху для оформлення вантажів у пріоритетному порядку, а документальні процедури здійснюються у спрощеному порядку. Ми чітко розуміємо, що від оперативного доправлення медикаментів, продуктів та інших засобів як на поле бою, так і у постраждалі від окупантів регіони, може залежати чиєсь життя.

Кожна партія такого вантажу – це внесок у нашу Перемогу над ворогом, підтримка для наших захисників та усього народу України

Ми безмежно вдячні усім за допомогу!

Разом ми сила! Разом – до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси