6 нелегальних мігрантів вночі пробиралися в країни ЄС через Львівщину та Закарпаття

НАЗАД
22 липня 2018 11:25

На державному кордоні прикордонники двічі затримували незаконних мігрантів. Всього в країни ЄС вночі намагалися пробратися 6 іноземців.

Одну з груп «мандрівників» затримали близько 2 години сьогодні прикордонники Львівського загону. Іноземці приїхали в прикордоння двома автомобілями таксі.  

Прикордонний наряд під час перевірки транспортних засобів на автодорозі неподалік кордону виявив в них, окрім водіїв, чотирьох чоловіків. Вони назвалися громадянами Іраку, Лівану та Афганістану. При цьому тільки ліванець мав при собі документи, а іракці представили копії закордонних паспортів. Іноземці намагалися запевнити прикордонників, що вночі в контрольований прикордонний район приїхали зі Львова повечеряти в один із закладів громадського харчування. Згодом вони все ж зізналися про наміри потрапити в одну з країн ЄС для подальшого працевлаштування. Наразі, затримані чоловіки перебувають у прикордонному підрозділі, де встановлюються всі обставини їх подорожі.

Ще двох шукачів кращої долі затримали на Закарпатті майже опівночі на ділянці відділу прикордонної служби «Велика Паладь» Мукачівського загону. Іноземці пробиралися в Угорщину. Рух невідомих осіб, які подолавши загороджувальний паркан швидко рухались у бік кордону, зафіксував прикордонний наряд. Аби затримати правопорушників військовослужбовці здійснили попереджувальні  постріли вгору. Документів при собі затримані не мали, лише повідомили, що є громадянами Афганістану. Для з’ясування всіх обставин правопорушення та складання адмінпротоколів правопорушників доставлено в прикордонний підрозділ. Подальшу долю затриманих та міру відповідальності визначатиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси