37 терористів, 8 схронів зі зброєю та боєприпасами

НАЗАД
08 липня 2021 11:40

Протягом минулого півріччя оперативники Східного регіонального управління Держприкордонслужби досягли істотних результатів у протидії злочинам проти держави.

На підставі матеріалів, отриманих оперативними підрозділами прикордонників, відповідні слідчі органи СБУ та НПУ розпочали 37 кримінальних проваджень.  Зокрема задокументовано злочини, передбачені ст. 110 ККУ «Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України», ст. 258-3 ККУ «Створення терористичної групи чи терористичної організації», ст. 260 ККУ «Створення не передбачених  законом воєнізованих або збройних формувань», ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

За звітний період правоохоронці затримали 37 осіб, які причетні до діяльності російсько-терористичних військ. На даний час 12 особам оголошено про підозру, стосовно 14-ох осіб вже прийняті обвинувальні рішення судів, відносно інших осіб – тривають судові розгляди.

Також за пів року за інформацією прикордонних оперативних підрозділів, на контрольованій території Донецької та Луганської областей було виявлено 8 схованок з боєприпасами та військовими засобами ураження. У цих схронах загалом було понад 5 тисяч набоїв, 55 гранат, 6 мінометних мін, 12 вибухових пристроїв, 3 одиниці вогнепальної зброї та 12 кг. тротилу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси