(ВІДЕО) 340 грамів героїну українець заховав у стелі іномарки

НАЗАД
21 жовтня 2018 14:24

Під час оформлення подорожуючого 1979 року народження прикордонники з’ясували, що відносно нього є доручення іншого державного правоохоронного органу.

Сьогодні в пункт пропуску «Грушів», на в’їзд в Україну, прибув автомобіль «Volkswagen» під керуванням громадянина України 1979 року народження. Під час оформлення подорожуючого охоронці кордону з’ясували, що відносно особи є доручення іншого державного правоохоронного органу. Тому було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу. Спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Держприкордонслужби, військовослужбовців Львівського загону, представників фіскальної служби та Нацполіції та залученням службового собаки під декоративною обшивкою стелі іномарки було знайдено 4 пакети з речовиною світло-коричневого кольору  загальною вагою 340 грамів. За результатами експрес-тесту встановлено, що знайдена речовина є героїном.

Наразі тривають слідчі дії. Товар вилучено встановленим порядком представниками державного компетентного органу. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси