200$ за марихуану. Любитель «травички» пропонував хабар прикордонникам

НАЗАД
16 листопада 2021 14:14

На Донеччині, у КПВВ «Новотроїцьке», службовий собака прикордонників викрив мандрівника з наркотиками. До того ж чоловік вирішив «залагодити питання» хабарем.

Порушник автомобілем «Рено» їхав через вищевказаний КПВВ до тимчасово окупованого Донецька. Під час огляду транспортного засобу прикордонний наряд помітив  у салоні пристрій для куріння. Для поглибленої перевірки водія та авто було залучено кінолога з натренованим на пошук наркотичних речовин службовим собакою.

Прикордонний пес прикордонників вказав на кишені одягу водія, який дістав з куртки 2 пакунки з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору. 45-річний громадянин пояснив, що іноді покурює «травичку»,  щоб «розслабитися», тому вирішив взяти з собою у поїздку невеличкий запас марихуани. «Залагодити питання» чоловік спробував хабарем у розмірі 200 доларів США.

Прикордонники продемонстрували нульову толерантність до корупції та відмовилися від неправомірної вигоди. Натомість у поліцію направили повідомлення про виявлення ознак одразу двох кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним зберіганням і перевезенням наркотиків (ст. 309 ККУ) та спробою підкупу посадової особи (ст. 369 ККУ). Хабародавця  - любителя марихуани, передано співробітникам поліції для проведення відповідних процесуальних дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси