Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
10 сiчня 2023 09:46

Учора, 9 січня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів, реактивної та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Юнаківська, Білопільська та Шалигинська громади Сумщини й Новгород-Сіверська – Чернігівщини.

У першій половині дня рашисти з російського населеного пункту графовка накрили територію Краснопільської громади з РСЗВ «Град» та ствольної артилерії, загалом пролунало майже два десятка вибухів від розривів реактивних снарядів та більше десятка – від артилерійських снарядів. Крім цього, російські окупанти з безпілотника скинули на територію цієї ж громади два вибухові пристрої. На щастя, обійшлося без жертв.

Шалигінську громаду ворог з району населених пунктів локоть та козине двічі обстрілював 120-мм мінометами – 10 вибухів, та ствольною артилерією – 12 вибухів.

Пізніше по прикордонню Новогород-Сіверської громади ворог з боку населеного пункту гудовка випустив 120-мм міни – зафіксовано 4 вибухи.

У другій половині дня противник з російського населеного пункту волфіне обстріляв територію Білопільської громади з мінометів, нараховано більше десятка прильотів.

Майже одночасно ворог також з мінометів накрив територію Юнаківської громади, пролунало близько десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту суджа.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси