Західний кордон. Ситуація у пунктах пропуску

НАЗАД
09 сiчня 2023 09:46

За добу 8 січня західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 67 тисяч осіб та 13 тисяч транспортних засобів.

З України минулої доби вибули 40 тисяч осіб. 26 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови.

До України за минулу добу прослідували 27 тисяч осіб, 25 тисяч з них – громадяни України.

Оформлено 54 вантажівки з гуманітарною допомогою.

Станом на 10:00 09 січня пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюють у штатному режимі.

Впродовж попередньої доби накопичення з легковиків на виїзд з України спостерігались майже в усіх пунктах пропуску, найбільше у «Краківці», «Устилузі» та «Шегинях». Ввечері, з боку суміжної держави у «Краківці» очікувало близько 40 легковиків.

Сьогодні вранці лише перед пунктами пропуску «Краківець» та «Устилуг» зупинилось 40 та 10 легкових автомобілів відповідно.  Зі сторони суміжної держави черг не зафіксовано.

За попередню добу, традиційно вночі, спостерігалось у «Шегинях», «Краківці», «Раві-Руській» та «Грушеві» накопичення на виїзд до Польщі автобусів. Сьогодні вранці перед пунктами пропуску «Краківець», «Рава-Руська» та «Шегині» очікують від 2 до 5  автобусів.  На в’їзд в Україну черги з автобусів відсутні.

Нагадаємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Також рекомендуємо враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску через відключення електроенергії.

Інформацію щодо стану черг з території суміжних держав можна простежити за посиланням https://cutt.ly/6K62Hi1.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси