Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
20 грудня 2022 09:36

Учора, 19 грудня, загарбники з території росії наносили вогневе ураження із застосуванням БПЛА, мінометів, гранатометів, кулеметів та ствольної артилерії.

Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Краснопільська, Миропільська, Юнаківська, Хотінська, Зноб-Новгородська, Шалигинська громади Сумщини, Новгород-Сіверська і Семенівська громади Чернігівщини, а також  Золочівська громада Харківської області, що на межі з Сумщиною.

Вранці противник з боку російського населеного пункту заріччя-2 обстріляв територію Великописарівської громади зі ствольної артилерії, нараховано більше півдесятка вибухів.

Семенівську громаду ворог в першій половині дня обстрілював мінометами та зі ствольної артилерії, зафіксовано майже тридцять  вибухів. Вогонь рашисти вели з трьох напрямків – з боку населених пунктів бровничі, манев та азарівка.

По Зноб-Новгородській громаді зі сторони населеного пункту біла берізка загарбники двічі, зранку та пізно увечері, били мінометами та зі ствольної артилерії. Зафіксовано більше трьох десятків вибухів.

У першій половині дня рашисти двічі накривали територію Хотінської громади вогнем зі ствольної артилерії, загалом пролунало біля трьох з половиною десятків вибухів. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів єлізаветовка та гордєєвка.

У прикордонні Новгород-Сіверської громади зранку 19 грудня пролунав вибух артилерійського снаряду, сьогодні зранку, 20 грудня, русня продовжила бити по громаді з району населеного пункту погар зі ствольної артилерії – пролунало 10 вибухів.

По територіі Шалигинської громади ворог відкривав вогонь з боку села стара миколаївка із гранатометів, кулеметів та автоматів. Пообіді російські загарбники у двох випадках з безпілотників скинули на територію Краснопільської громади вибухові пристрої.

У другій половині дня окупанти двічі обстрілювали територію Миропільської громади зі ствольної артилерії та 120-мм мінометів, загалом пролунало з півтора десятка вибухів. В результаті мінометного обстрілу зазнали пошкоджень три приватні будинки та ЛЕП.

Ближче до вечора на території Юнаківської громади пролунали десять вибухів від розривів снарядів. Вогонь зі ствольної артилерії вівся з боку російського населеного пункту гуєво.

З боку російських населених пунктів безимено та понури російські війська зі ствольної артилерії та 120-мм мінометів обстріляли територію Золочівської громади, загалом пролунало близько чверть сотні вибухів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси