Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
06 листопада 2022 10:09

Учора, 5 листопада, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської області.

Ворог наніс вогневе ураження із стрілецької зброї, БПЛА, мінометів та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Миропільська, Юнаківська, Есманьська та Середино-Будська громади Сумщини, й Семенівська та Городнянська громади Чернігівщини.

Зранку Городнянську громаду росіяни обстрілювали мінометами з району населеного пункту чорноземний городок, пролунало 7 вибухів.

В той самий час по прикордонню Семенівської громади ворог випустив 30 реактивних та 7 артилерійських снарядів. Вогонь росіяни вели зі сторони населеного пункту ломаковка.

Есманьську громаду ворог обстріляв зі ствольної артилерії - 20 артснарядів прилетіло з боку російського села локоть.

Пообідні в прикордонні Юнаківської громади пролунало три черги з великокаліберного кулемета. Вогонь вівся з російського населеного пункту куріловка.

Середино-Будська громада постраждала від мінометного вогню ворога. Внаслідок прильоту 9 мін 120 мм калібру зі сторони рашистського села зернове, значних пошкоджень зазнали чотири будинки одного з населених пунктів громади.

Пізніше російські окупанти з безпілотника скинули на територію Краснопільської громади два вибухових пристрої. На щастя обійшлося без жертв. Також русня обстріляла територію цієї ж громади з 82-мм мінометів, пролунало сім вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту старосєльє.

Двічі за добу рашисти накривали територію Миропільської громади зі 120-мм мінометів та 152-мм ствольної артилерії, загалом пролунало з десяток вибухів від розривів мін та майже два десятки – від снарядів. Вогонь вівся з російських населених пунктів  горналь та плехово.

Крім цього, загарбники з російського населеного пункту безимено обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, зі 120-мм мінометів. Нараховано біля півдесятка прильотів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси