Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей

НАЗАД
18 жовтня 2022 13:18

Учора, 17 жовтня, російські окупаційні війська продовжували обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням авіаційних ракет, РСЗВ та мінометів. Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Краснопільська, Шалигинська та Середино-Будська громади Сумщини.

Вранці окупанти з російського населеного пункту колотилівка обстріляли з мінометів територію Краснопільської громади, пролунало два вибухи.

Ближче до обіду рашисти чотири рази накривали територію Великописарівської громади зі 120-мм мінометів та в одному випадку з РСЗВ «Град», загалом пролунало понад півтора десятка розривів від мін та більше двадцяти – від реактивних снарядів. В усіх випадках вогонь вівся з російського населеного пункту зарєч’є-2. Також, майже одночасно, загарбники здійснили шість пусків ракетами з вертольота по території цієї ж громади, ворожі боєприпаси розірвалися на околиці одного з населених пунктів.

У другій половині дня противник знову накрив територію Великописарівської громади з РСЗВ «Град», цього разу пролунало чотири десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту козинка.

Окрім того, ворог тричі гатив з мінометів, ствольної артилерії та випускав автоматні черги по населених пунктах Шалигинської громади з району російського села стара миколаївка.

А в район Середино-Будської громади окупанти били зі ствольної артилерії, мінометів та крупнокаліберних кулеметів. Вогонь вели з боку російського населеного пункту зернове. В результаті одного з артилерійських обстрілів міста Середина-Буда поранена жінка. Також пошкоджено 6 приватних будинків та зайнялося три пожежі.

Городнянську громаду на Чернігівщині росіяни обстрілювали мінометами калібру 120 мм. З боку населеного пункту чорноземний городок в Україну прилетіли 7 мін.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси