Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей

НАЗАД
16 жовтня 2022 10:05

Учора, 15 жовтня, ворог обстрілював українське прикордоння із застосуванням авіаційних ракет, БПЛА, ствольної артилерії та мінометів.

Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Краснопільська, Річківська, Миколаївська, Есманьська, Шалигинська та Білопільська громади Сумщини і Семенівська та Городнянська - Чернігівщини.

Вранці окупанти з російського населеного пункту волфіно накрили територію Білопільської громад вогнем з мінометів, пролунало більше двох з половиною десятків вибухів.

Майже одночасно загарбники обстріляли території Річківської та Миколаївської громад зі ствольної артилерії, загалом пролунало більше двох десятків вибухів. Вогонь вівся з боку російського населеного пункту єлізаветовка.

Пізніше з території росії ворожий вертоліт здійснив шість пусків ракетами по території України. Ворожі боєприпаси розірвалися неподалік від одного з населених пунктів Великописарівської громади.

У другій половині дня противник двічі обстріляв територію Краснопільської громади зі ствольної артилерії та мінометів, загалом пролунало біля сорока вибухів мін та артснарядів. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів репяховка та колотиловка. Також, по території цієї ж громади ворожий безпілотник скинув вибуховий пристрій.

Шалигинська громада також потерпала від ворожого мінометного вогню, який вівся з району російського села городище. Зафіксовано 10 прильотів мін калібру120 мм.

З боку російського села троєбортне на територію Есманьської громади прилетіло 3 міни калібру 120 мм.

По території Городнянської громади з району населеного пункту чорноземний городок росіяни двічі цілили з мінометів та ствольної артилерії - 16 вибухів.

По прикордонню Семенівської громади окупанти гатили мінометами калібру 120 мм з району населеного пункту ломаковка, більше десяти прильотів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси