Обстановка у пунктах пропуску на західному кордоні

НАЗАД
02 квiтня 2022 10:59

За добу 1 квітня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули понад 54 тисячі осіб та більше 14 тисяч транспортних засобів. Стан пасажиропотоку на західній ділянці кордону залишається стабільним.

Територію України минулої доби покинули майже 32 тисячі осіб. Понад 18 тисяч з них для перетину кордону обрали українсько-польську ділянку, решта вибули до Угорщини, Словаччини, Румунії та Молдови. Наразі на усіх вищевказаних напрямках черги пішоходів і транспортних засобів відсутні.

До України за минулу добу прибули майже 23 тисячі осіб, понад 19 тисяч з них – українці.

НАГАДУЄМО, що усі пункти пропуску на західному кордоні (за винятком ППр «Дзвінкове» та «Косино» - https://cutt.ly/1DZ5uF4) працюють у цілодобовому режимі. Крім оформлення людей і транспорту, за минулу добу на західних кордонах було оформлено понад 640 транспортних засобів з гуманітарними вантажами.

РЕКОМЕНДУЄМО відстежувати завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови (у Чернівецькій області) на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Дані оновлюються кожні три години.

ЗАКЛИКАЄМО усіх громадян на кордоні дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону, а також не пропонувати прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси