Прикордонники строкової служби присягнули на вірність Українському народові

НАЗАД
22 серпня 2020 13:19

Прикордонники строкової служби присягнули на вірність Українському народові

Сьогодні, 22 серпня 2020 року, в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулася церемонія складання Військової присяги. Майже 300 військовослужбовців строкової служби присягнули на вірність Українському народові.

До складання присяги, під керівництвом досвідчених офіцерів Головного центру, усі прикордонники пройшли курс загальновійськової підготовки, у ході якого отримали теоретичні знання і практичні навички

З гордістю та неприхованим хвилюванням на обличчі, військовослужбовці строкової служби спостерігали за внесенням Бойового Прапору на стройовий плац. Зі зброєю в руках, один за одним, вони урочисто присягнули ніколи не зрадити Українському народові.

У ході урочистостей, правами Голови Держприкордонслужби, керівництва області та міста, персонал Головного центру було заохочено подяками, грамотами та почесними грамотами, нагрудними знаками «Відмінний прикордонник», відзнаками «Холодний Яр» та медалями «За сумлінну службу».
Військовий капелан, священник ПЦУ отець Миколай освятив та благословив юнаків на військову справу.

Церемонія присяги завершилась урочистим маршем персоналу Головного центра та молодого поповнення Державної прикордонної служби України.

Уже зовсім скоро молоді прикордонники закінчать навчання в Головному центрі та будуть направлені для подальшого проходження служби до органів охорони державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси