Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
13 листопада 2019 08:48

Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують у штатному режимі.

За минулу добу пасажиро-транспортний потік був динамічним та мав тенденцію до збільшення. Загалом через КПВВ прослідувало 40,8 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9240 осіб та 1035 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8125 осіб та 1335 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7980 осіб та 1425 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3745 осіб та 825 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11670 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 35/50; «Мар’їнка» – 0/75; «Новотроїцьке» – 30/10; «Гнутове» – 10/10.

Учора військовослужбовці Краматорського та Донецького прикордонних загонів спільно з працівниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Майорське», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» припинили чотири спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Так, на тимчасово окуповану територію України намагались провезти косметику, взуття, флеш-накопичувачі, автозапчастини та масштабні моделі техніки, на загальну суму майже 155 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» прикордонні наряди зафіксували два випадки, коли громадяни України намагались «домовитися» щодо безперешкодного перетину лінії розмежування. На таку пропозицію особи отримали від прикордонників категоричну відмову. Громадян та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території України прослідувала вантажівка з гуманітарною допомогою від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Для жителів Донбасу направлено будівельні матеріали вагою 14,427 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси