Жінку з «липовим» дозволом на вивіз дитини затримали на кордоні з Польщею

НАЗАД
29 квiтня 2019 10:02

Державна прикордонна служба України постійно інформує громадян про порядок здійснення закордонних поїздок з дітьми та нагадує про кримінальну відповідальність за підробку будь-яких документів.

Однак випадки надання на перевірку документів оформлених неналежним чином або здобутих незаконним чином все одно фіксуються.

Зокрема вчора о другій годині ночі в пункт пропуску «Шегині» на виїзд з України прибув автобус сполученням «Хмельницький-Щецин», в якому як пасажирка їхала наша співвітчизниця разом із донькою 2007 року народження. На паспортний контроль жінка пред’явили дозвіл на вивіз неповнолітньої дитини від батька, у якому прикордонники Мостиського загону виявили ознаки підробки. На момент видачі зазначеного доручення, батько дитини знаходився за кордоном.

До Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак правопорушення ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів». Громадянку разом з дитиною також передано представникам правоохоронних органів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси