Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
20 грудня 2018 07:45

У КПВВ «Гнутове» прикордонники Донецького загону спільно з працівниками ДФС зі складу Об'єднаних сил виявили спробу порушення правил переміщення товарів через лінію розмежування на загальну суму більше 16 тисяч гривень.

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно графіку та функціонують у штатному режимі.

За минулу добу відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку, так через КПВВ прослідувало 45,8 тисячі осіб та 5,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10855 осіб та 1175 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10110 осіб та 1645 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 8720 осіб та 1535 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4625 осіб та 1030 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11525 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилась така кількість  транспортних засобів:

 «Майорське» – 50/60; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 25/40; «Гнутове» – 20/30.

Учора в КПВВ «Гнутове» прикордонники Донецького загону спільно з працівниками ДФС зі складу Об'єднаних сил виявили спробу порушення правил переміщення товарів через лінію розмежування, а саме, принтера, насіння соняшнику та корм для тварин,  на загальну суму більше 16 тисяч гривень. Товари передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували три випадки, коли громадяни України намагались «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 14 вантажівок від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста та ЮНІСЕФ. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові набори,  медикаменти, шкільні меблі, спортивний інвентар, будівельні матеріали та оргтехніку, загальною вагою більше 154 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси