Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
20 листопада 2018 08:11

Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил функціонують у штатному режимі.

За минулу добу через КПВВ прослідувало 36,8 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8690 осіб та 1080 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7980 осіб та 1450 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6580 осіб та 1260 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3330 осіб та 780 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10320 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

 «Майорське» – 0/40; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 40/30; «Гнутове» – 25/20.

Учора, прикордонники Донецького, Краматорського та Лисичанського прикордонних загонів, спільно з працівниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Новотроїцьке», «Мар’їнка», «Майорське» та «Станиця Луганська» припинили шість спроб порушення правил переміщення через лінію розмежування товарів, серед яких підвісна люстра, побутова хімія, побутові електроприлади, запчастини до токарного  станку, дитячі іграшки, комплектуючі для домофонів та газовий котел. Товари, на загальну суму понад 177 тисяч гривень, вилучено співробітниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

У КПВВ «Майорське» прикордонники  Краматорського загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду. На свою пропозицію особа отримали від прикордонників  відмову. Правопорушника та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення направлено до підрозділу Національної поліції в Донецькій області для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси