Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
22 серпня 2018 08:42

Прикордонники Краматорського, Донецького та Лисичанського загонів у взаємодії з представниками фіскальної служби, зі складу Об’єднаних сил, у КПВВ запобігли шістьом спробам порушення правил переміщення товарів до ТОТ України.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/60; «Мар’їнка» – 0/70; «Новотроїцьке» – 35/40; «Гнутове» – 15/10.

Варто зазначити, що впродовж минулої доби зафіксовано значне збільшення пасажиро-транспортного потоку через КПВВ. Усього контрольні пункти перетнуло 54 тисячі осіб та 6,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 12160 осіб та 1300 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 12160 осіб та 2145 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 11330 осіб та 2100 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4965 осіб та 1030 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 13380 осіб.

Учора прикордонники Краматорського, Донецького та Лисичанського загонів у взаємодії з представниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка», Майорське», «Новотроїцьке» та «Станиця Луганська» запобігли шістьом спробам порушення правил переміщення товарів до тимчасово окупованої території України на загальну суму майже 170 тисяч гривень.  Серед товарів, які перевозились,   – смартфон, мультимедійний проектор з екраном, синтезатор, муфельна піч, стоматологічні матеріали та побутова хімія. В усіх випадках громадян, транспортні засоби та товари передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, на контрольному посту «Мар’їнка» прикордонники зафіксували один випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» щодо позачергового та безперешкодного пропуску через лінію зіткнення за грошову винагороду. На таку пропозицію громадянин отримав від прикордонників відмову, після чого його було передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси