Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
29 червня 2018 08:38

Чотири автомобілі, які перевозили товари до тимчасово окупованої території України з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 10/40; «Мар’їнка» – 0/0; «Новотроїцьке» – 10/15; «Гнутове» – 30/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Відмічалося певне зменшення пасажиро-транспортного потоку в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду в порівнянні з попередньою добою.

Загалом через КПВВ прослідувало 29,8 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6690 осіб та 940 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7090 осіб та 1425 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6165 осіб та 1330 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2470 осіб та 630 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7335 осіб.

Також учора, в КПВВ «Станиця Луганська» прикордонники Лисичанського загону спільно з працівниками фіскальної служби під час огляду особистих речей громадянки України, яка пішки прямувала на вихід до тимчасово окупованої території України, виявили реєстратор ЕКГ вартістю 50 тисяч гривень. Цей прилад вилучено та передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, чотири автомобілі, які перевозили товари до тимчасово окупованої території України з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Новотроїцьке», «Майорське» та «Мар’їнка»  незаконно перевезти комплектуючі для майнінгу криптовалют, одяг, дитячі продукти харчування, засоби гігієни та турбокомпресор на загальну суму майже 216 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано працівникам митниці для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси