Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
16 червня 2018 08:39

Відмічалося збільшення пасажиро-транспортного потоку в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду в порівнянні з попередньою добою.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/0; «Мар’їнка» – 0/30; «Новотроїцьке» – 10/30; «Гнутове» – 20/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Відмічалося збільшення пасажиро-транспортного потоку в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду в порівнянні з попередньою добою.

Загалом через КПВВ прослідувало 48,2 тисячі осіб та 6,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 11005 осіб та 1375 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 11765 осіб та 2205 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9500 осіб та 1850 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4940 осіб та 1100 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10940 осіб.

Учора громадяни України, як супроводжуючі особи дитини 2015 року народження, прямували до тимчасово окупованої території України через КПВВ «Гнутове», що на лінії зіткнення. Під час перевірки документів з’ясувалось, що дозвіл батьків на вивіз дитини підроблений. Адже батько і мати на момент видачі цього доручення знаходилися на ТОТУ. За цим фактом поінформовано представників Національної поліції про ознаки можливого кримінального правопорушення статті 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів». Громадян разом із дитиною передано до правоохоронних органів.

В КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили один автомобіль, яким намагалися перемістити через лінію зіткнення на виїзд до тимчасово окупованої території України турбокомпресор до автомобіля на суму 16 тисяч гривень. Вантаж передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Також, минулої доби в цьому ж КПВВ  співробітники Держприкордонслужби серед особистих речей громадянки України, яка слідувала на вихід до тимчасово окупованої території України в пішому порядку, виявили 170 кілограмів продуктів харчування на суму більше 23 тисяч гривень. Товар вилучено працівниками ДФС.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Майорське» прикордонники зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» за безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси