Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
10 червня 2018 07:30

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» та «Майорське» військовослужбовці зафіксували у наших співвітчизників 2 паспортні документи з ознаками часткової підробки та один - виданий так званою ДНР.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 0/40; «Новотроїцьке» – 20/40; «Гнутове» – 15/15.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 37,9 тисячі осіб та 5,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8120 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9440 осіб та 1715 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 7485 осіб та 1565 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3660 осіб та 910 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9185 осіб.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» та «Майорське», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил,  прикордонники виявили у двох громадян України 60 пігулок нарковмісного препарату та дві ікони. Зазначений товар передано представникам Нацполіції.

Крім того, у цих самих КПВВ військовослужбовці зафіксували у наших співвітчизників 2 паспортні документи з ознаками часткової підробки та один - виданий так званою ДНР. Виявлені документи передано також представникам Національної поліції.

Один випадок пропонування неправомірної грошової винагороди для прискореного проїзду через лінію зіткнення запропонував українець у КПВВ «Новотроїцьке» військовослужбовцям Донецького загону. Стосовно правопорушника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси