Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
06 червня 2018 07:58

У КПВВ «Майорське» військовослужбовці зафіксували серед особистих речей двох громадян України ніж та частини стрілецької зброї, а саме затвор з ударником та бойову пружину.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 15/30; «Мар’їнка» – 0/40; «Новотроїцьке» – 45/30; «Гнутове» – 20/20.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 38,4 тисячі осіб та 5,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8325 осіб та 1115 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9385 осіб та 1845 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 7395 осіб та 1440 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3520 осіб та 825 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9795 осіб.

Прикордонники Краматорського та Донецького загонів у КПВВ «Майорське», «Мар’їнка» та «Гнутове», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, виявили 4 транспортні засоби, якими намагались до ТОТУ перевезти партію жіночого одягу, сонцезахисні окуляри, спортивне харчування, автозапчастини та меблеву фурнітуру на загальну суму 124 тисячі гривень. Весь виявлений товар передано представникам ДФС.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» військовослужбовці зафіксували  серед особистих речей двох громадян України ніж та частини стрілецької зброї, а саме затвор з ударником та бойову пружину. Холодну зброю та комплектуючі передано представникам Нацполіції.

Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу видане фейковою республікою виявили прикордонники спільно із працівниками фіскальної служби у громадянина України, що прямував автомобілем з ТОТУ через КПВВ «Мар’їнка». Виявлений документ передано також представникам Нацполіції.

Крім того, у КПВВ «Майорське» й «Гнутове» правоохоронці зі складу Об’єднаних сил виявили у чотирьох наших співвітчизників частково підроблені паспортні документи. Осіб та виявлені документи передано НП.

Один випадок пропонування хабара задокументовано у КПВВ «Майорське», що на лінії зіткнення, в районі проведення операції Об’єднаних сил. Стосовно правопорушника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси