Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
04 червня 2018 08:30

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили у двох наших співвітчизників паспортні документи з ознаками часткової підробки.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 5/5; «Мар’їнка» – 10/15; «Новотроїцьке» – 40/30; «Гнутове» – 10/10.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 31,2 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6720 осіб та 945 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7845 осіб та 1615 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 5785 осіб та 1285 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2605 осіб та 685 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8225 осіб.

Учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів із залученням службових собак у КПВВ «Новотроїцьке» і «Мар’їнка» виявили двох громадян, які мали намір через лінію зіткнення перевезти в паливному баку авто 18 пластикових пляшок по 1,5 л кожна, з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору загальною вагою 4,5 кілограмів та на руці під одягом 3,5 грамів білого порошку, імовірно, амфетамін. Осіб, речовини та повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст.307 та ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» й «Незаконне зберігання та переміщення наркотичних речовин» передано до НП.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» військовослужбовці зафіксували невідповідність номера кузова автомобіля «Nissan» 1989 року української реєстрації з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Стосовно правопорушника, громадянина України,  складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

Крім того, у цьому ж КПВВ прикордонники Краматорського загону  виявили у двох наших співвітчизників паспортні документи з ознаками часткової підробки. До Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси