Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 травня 2018 07:37

Учора прикордонники Краматорського загону в КПВВ «Майорське» виявили 2 громадян України, на яких було доручення правоохоронних органів про їх затримання.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 0/40; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 20/35; «Гнутове» – 30/45.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним.

Загалом через КПВВ прослідувало 34,6 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7670 осіб та 995 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8096 осіб та 1555 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6520 осіб та 1305 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3299 осіб та 810 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9075 осіб.

Учора прикордонники Краматорського загону в КПВВ «Майорське» виявили 2 громадян України, на яких було доручення правоохоронних органів про їх затримання. Попередньо встановлено, що затримані особи причетні до НЗФ. Наразі їх передано співробітникам Нацполіції.

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» прикордонники цього ж загону виявили в  українця  наявність свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, виданого так званою ДНР. Фейковий номер передано представникам Нацполіції.

Також учора в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби під час огляду двох автомобілів  виявили товарів на майже 100 тисяч гривень. Транспортними засобами намагалися незаконно перевезти стабілізатор напруги, магнітопровід та сигарети. Водіїв разом з автівками та вантажем передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси