Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
06 травня 2018 08:07

Сьогодні контрольний пункт в’їзду-виїзду «Гнутове» вже працює у штатному режимі.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 10/30; «Новотроїцьке» – 50/60; «Гнутове» – 30/30.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 28,9 тисячі осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7170 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7450 осіб та 1500 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 6845 осіб та 1435 транспортних засобів;

«Гнутове» – 885 осіб та 170 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6520 осіб.

Як вже повідомлялось, учора, близько 09.00 військовослужбовці Донецького прикордонного загону були змушені припинити пропускні операції в КПВВ «Гнутове». Це було пов’язане з тим, що з окупованої території бойовики двічі (о 9.10 та о 9.50) обстріляли КПВВ протитанковими керованими снарядами (ПТУР). Поранених серед прикордонників та цивільних осіб немає.

Сьогодні контрольний пункт в’їзду-виїзду «Гнутове» вже працює у штатному режимі.

Минулої доби у КПВВ «Майорське» співробітники прикордонного відомства спільно з працівниками фіскальної служби виявили у двох громадян України свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, видані так званою ДНР. А у нашої співвітчизниці правоохоронці зафіксували частково підроблений паспортний документ. «Фейкові» документи та українку передано представникам НП.

Крім того, військовослужбовці Краматорського загону в цьому ж КПВВ виявили та затримали громадянку України, відносно якої є доручення уповноважених державних органів. Під час перевірки, прикордонниками спільно з представниками Нацполіції, стало відомо, що дана особа можливо причетна до незаконних збройних формувань. Для подальшої перевірки жінку передано правоохоронним органам.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники зафіксували один випадок пропонування хабара для сприяння в пропуску товарів через КПВВ. Стосовно правопорушника до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси