Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
12 квiтня 2018 09:07

Прикордонники Краматорського загону у КПВВ «Майорське» під час огляду транспортних засобів «Chevrolet» та «Toyota», «Daewoo» виявили свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, видані так званою ДНР.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 0/0; «Мар’їнка» – 0/10; «Новотроїцьке» – 20/25; «Гнутове» – 40/10.

Загалом через КПВВ прослідувало 43,8 тисяч осіб та 5,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10910 осіб та 1340 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10135 осіб та 1690 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8190 осіб та 1495 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4825 осіб та 1105 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9755 осіб.

Учора в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону у багажному відділені транспортного засобу, що прямував до ТОТУ, виявили партію одягу вартістю майже 30 тисяч гривень. А в КПВВ «Майорське» правоохоронці у двох громадян України в особистих речах виявили товари народного споживання на загальну суму майже 36 тисяч гривень. Товар, який незаконно намагались перемістити через лінію розмежування, вилучено працівниками фіскальної служби.

Прикордонники Краматорського загону у КПВВ «Майорське» під час огляду транспортних засобів «Chevrolet» та «Toyota», «Daewoo», якими керували громадяни України, виявили свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, видані так званою ДНР. Крім того, у цьому ж КПВВ правоохоронці виявили в українця 2000 року народження паспортний документ та «Удостоверение гражданина, подлежащего призыву на военную службу» також видані у «ДНР». Документи вилучено представниками  Нацполіції.

А у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» правоохоронці виявили у двох громадян України частково підроблені паспортні документи. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених статтею 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Також учора в КПВВ «Мар’їнка» і «Майорське» було зафіксовано три випадки пропонування неправомірної грошової винагороди співробітникам прикордонного відомства у розмірі 1500 гривень та у вигляді картки мобільного оператора на поповнення рахунку. Повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» направлено до НП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси