Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
29 березня 2018 08:22

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідувало 9 вантажних автомобілів від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил,  прослідувало 42 тисячі осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9865 осіб та 1125 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9970 осіб та 1675 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8675 осіб та 1590 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3345 осіб та 730 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10080 осіб.

Загалом у КПВВ сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 10/30; «Мар’їнка» – 20/40; «Новотроїцьке» – 50/40; «Гнутове» – 15/30.

Минулої доби у КПВВ «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Мар’їнка» співробітники прикордонного відомства виявили три транспортних засоби, якими мали намір через лінію розмежування перевезти 115 датчиків пожежної сигналізації вартістю 25 тисяч гривень, автозапчастини й товари народного вжитку на загальну суму понад 20 тисяч гривень та термостати, що коштують більше 13 тисячі гривень. Весь знайдений товар передано працівникам фіскальної служби для подальшого прийняття правового рішення.

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону у громадянина України виявили частково підроблений паспортний документ. Порушника та повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» передано до Національної поліції.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» прикордонники зафіксували один випадок пропонування хабара для прискореного оформлення. Стосовно правопорушника до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Також минулої доби через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідувало 9 вантажних автомобілів від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області пісок, будівельні матеріали, гігієнічні набори  та медичні товари загальною вагою 118 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси