Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
18 сiчня 2018 08:54

У КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували 2 випадки, коли громадянин Азербайджану та України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі 50 дола

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/80; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 40/20; «Гнутове» – 70/50.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 34,8 тисячі осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9040 осіб та 995 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8545 осіб та 1440 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6265 осіб та 1035транспортних засобів;

«Гнутове» –  3360 осіб та 650 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7630 осіб.

Учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону спільно із взаємодіючими органами під час огляду транспортного засобу виявили майже 600 пачок контрабандних сигарет. Громадянин України намагався приховати куриво в конструктивних особливостях автомобіля, а саме – в арках коліс під підкрилками. Порушника передано встановленим порядком співробітникам Національної поліції.

Також минулої доби у КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували 2 випадки, коли громадянин Азербайджану та  України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі 50 доларів США та 100 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції.

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» прикордонники затримали громадянина України, якого розшукували співробітники Національної поліції за здійснення злочинів, передбачених двома статтями Кримінального кодексу України.

Крім того, через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території лінію розмежування перетнули 10 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем, а саме – гігієнічні та продуктові набори, памперси, біотуалети та інвалідні візки загальною вагою понад 182 тонни від Місії Міжнародного комітету Червоного Хрестата 3 вантажівки з гігієнічними наборами, матеріалами водопостачання й електроконвекторами загальною вагою 15,6 тонн від благодійної організації «Людина в біді».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси