Чергові спроби підкупити прикордонників завершились кримінальною відповідальністю

НАЗАД
07 сiчня 2018 09:42

Сьогодні вночі двоє громадян Азербайджану пропонували хабарі загальною сумою 1850 гривень прикордонникам Сумського загону, аби правоохоронці їх безперешкодно пропустили через державний кордон.

У пункті пропуску «Бачівськ» двоє іноземців намагались підкупити співробітників прикордонного відомства.

Так, сьогодні вночі двоє громадян Азербайджану запропонували хабарі загальною сумою 1850 гривень прикордонникам Сумського загону, за не притягнення їх до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

Правоохоронці задокументували факт давання неправомірної грошової винагороди, а порушників, які прямували до сусідньої країни, передано представникам Нацполіції.

Варто зазначити, що у минулому році співробітники Держприкордонслужби оформили та направили до Нацполіції понад тисячу повідомлень для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Загальна сума коштів, запропонованих прикордонникам, становила понад 1 мільйон гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси