Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
03 сiчня 2018 08:12

Прикордонники Краматорського загону в КПВВ «Майорське» зупинили один автомобіль, яким громадянин України до непідконтрольної території віз комплектуючі до оргтехніки загальною вартістю 37,5 тисяч гривень. Даний транспортний засіб вилучено співробітниками

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, учора був дещо більшим, ніж попередньої доби.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 60/40; «Мар’їнка» – 30/80; «Новотроїцьке» – 50/60; «Гнутове» – 40/50.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 19,7 тисячі осіб та 2,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4270 осіб та 615 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5400 осіб та 1015 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3915 осіб та 830 транспортних засобів;

«Гнутове» – 1375 осіб та 360 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4695 осіб.

Прикордонники Краматорського загону в КПВВ «Майорське» зупинили один автомобіль, яким громадянин України до непідконтрольної території віз комплектуючі до оргтехніки загальною вартістю 37,5 тисяч гривень. Даний транспортний засіб вилучено співробітниками ДФС для прийняття правового рішення.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду  «Гнутове» та «Майорське» правоохоронці Донецького та Краматорського загонів виявили у двох громадян України паспортні документи з ознаками часткової підробки. Порушників передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, у КПВВ «Майорське» військовослужбовці зафіксували один випадок пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у безперешкодному перетині лінії розмежування. Факт давання хабарів задокументовано, а порушника передано до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси